Eirin Bjørnstad

Eirin

Eirin

Eirin Bjørnstad heter jeg, og jeg er fra Tromsø, fra Nord-Norge, Norge og Europa. Jeg har bodd i Bodø og i Spania, og har et forhold til Italia som aldri blir tilfredsstilt nok.

I 16 år jobbet jeg i nrk fjernsynet og har nok fremdeles både ryggmarg og hjerte litt hengende igjen der. Dette skyldes viktige og mange år med spennende prosjekter, gode kolleger og et helt lass med gode minner.

Nå står jeg på egne ben og jobber med mitt eget firma godtfortalt.no Jeg  lager livshistoriebøker for privatpersoner og bedrifter. Sjekk ut, og ta gjerne kontakt!

Jeg blir også gjerne med på spennende prosjekter hvor jeg kan bruke det jeg kan og det jeg liker å gjøre. Så bare spør!

Og det jeg liker å gjøre er å være ute, reise, skrive, ta bilder, snakke med folk, leke med ideer og komme opp med nye løsninger. Jeg liker å spise og lage god mat, jeg liker å finne ut av ting.

Jeg er livsnyter, flørter med alle i alle aldre og kjønn, og er vár for stemninger. Og så er jeg ei tullskjur, you never know!

Og så snakker og skriver jeg meg gjerne til klarhet, derfor denne bloggen.

Ja, og så er jeg Dronning i eget liv! Og en aktiv forkjemper for at det skal vi alle være! Derfor omgir jeg meg helst med andre dronninger og konger, og de som vil bli det.

-dronningsnakk

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s